Gezond genieten

Eén van de belangrijkste dingen die je kunt doen om je goed te voelen, is gezond eten. Veel mensen zien echter door de bomen het bos niet meer in de overvloed aan eten, drinken en adviezen hierover. Mproef begeleidt werknemers naar een gezond, verantwoord en vooral blijvend voedingspatroon. Je komt erachter dat gezond eten ook leuk kan zijn!

Workshops voeding

Mproef werkt volgens de wetenschappelijk onderbouwde filosofie van PuurGezond . Deze filosofie draait om pure, onbewerkte voeding en genieten van wat je eet. Er zijn geen verboden producten en je hebt geen ellenlange boodschappenlijsten of aparte ingrediënten nodig. Bij de workshops voeding leer je bewuste keuzes te maken en stap voor stap je eetpatroon te verbeteren. Door op een vitaliteitsdag, week of activiteit  aandacht te besteden aan voeding, beweging en mindset versterkt de bewustwording van de deelnemers dat allen op elkaar van invloed zijn.

Hieronder staan een aantal van onze workshops:

Kookdemonstraties met diverse thema’s zoals:

Kookcursus met benefits

Coaching voeding

Mproef biedt ook effectieve leefstijlcoaching op locatie, die past binnen de normen en waarden van jouw bedrijf. Mproef inventariseert de behoeften op het gebied van voeding, maakt een plan van aanpak en komt met een offerte op maat.

Meer weten over één van de workshops voeding, de kookdemonstraties of heb je behoefte aan coaching of een workshop op maat?
Neem contact op via +31 6 5200 47 22 of info@mproef.nl!