Mentale vitaliteit

Verzuim wordt in veel gevallen veroorzaakt door stress. Hoe bewaar je de balans tussen werk en privé? En wat kunnen werknemers doen om zich energiek en veerkrachtig te voelen? Met leefstijlcoaching en workshops helpt Mproef hierbij. Praktische tips en adviezen, waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Workshops mentale veerkracht

Wanneer je aandacht besteedt aan de dingen die jij graag doet, voel je je energiek en veerkrachtig. In de workshops mentale veerkracht besteden we aandacht aan deze zogeheten energizers. Slaap, je lichaam, ademhaling en je brein komen hierbij aan bod. Deelnemers gaan op diverse manieren aan de slag. Zij krijgen meer inzicht in hoe zij hun veerkracht kunnen vergroten door praktische tips en tools toe te passen. De mindset-workshops zijn aanvullend op elkaar. Tijdens een vitaliteitsdag, week of activiteit versterken workshops over voeding, beweging en mindset elkaar waardoor de bewustwording om zorg te dragen voor vitaliteit toeneemt.

Hieronder vind u een aantal van onze workshops:

Coaching

Vitaalcoaching op locatie werkt eenvoudig en effectief.  Devitaalcoach gaat in gesprek met individuele medewerkers, dit bewustwordingsgesprek gaat in op energie gevers en energie vreters, leefstijl en ontwikkeling. Het doel van dit gesprek is empowerment. Door inzicht en bewustwording de medewerker aansporen hier zelf mee aan de slag te gaan, preventief. Ondersteunt door een vitale werkomgeving, collega’s of individuele coaching wanneer daar behoefte aan is.

Wanneer iemand uit balans is kan een individueel coach traject gestart worden waarbij gebruik gemaakt kan worden van Hartcoherentie. De Em-wave meting geeft direct biofeedback op de veerkracht en energieniveau van de coachee. Door middel van de Quick Coherentie Techniek leert de coachee hoe hij/zij dit kan beïnvloeden. Deze techniek is simpel, effectief en meetbaar. Door de oefeningen verbeter je je energie niveau en neemt veerkracht toe. Je creëert rust in je hoofd en je lichaam waardoor herstel plaatsvindt.

Bekijk de flyer: InnerBalance training Business

Mproef start met een inventarisatie, maakt een plan van aanpak en komt met een offerte op maat. Meer weten over één van de workshops mentale veerkracht of heb je behoefte aan coaching of een workshop op maat? Neem contact op via +31 6 5200 47 22 of info@mproef.nl