Mentale vitaliteit

Verzuim wordt in veel gevallen veroorzaakt door stress. Hoe bewaar je de balans tussen werk en privé? En wat kunnen werknemers doen om zich energiek en veerkrachtig te voelen? Met leefstijlcoaching en workshops helpt Mproef hierbij. Praktische tips en adviezen, waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Workshops mindset

Wanneer je aandacht besteedt aan de dingen die jij graag doet, voel je je energiek en veerkrachtig. In de workshops mindset besteden we aandacht aan deze zogeheten energizers. Slaap, je lichaam, ademhaling en je brein komen hierbij aan bod. Deelnemers gaan op diverse manieren aan de slag. Zij krijgen meer inzicht in hoe zij hun veerkracht kunnen vergroten door praktische tips en tools toe te passen. De mindset-workshops zijn aanvullend op elkaar. Tijdens een vitaliteitsdag, week of activiteit versterken workshops over voeding, beweging en mindset elkaar waardoor de bewustwording om zorg te dragen voor vitaliteit toeneemt.

Hieronder vind u een aantal van onze workshops:

Coaching mindset

Leefstijlcoaching op locatie werkt eenvoudig en effectief. Het past bovendien binnen de normen en waarden van jouw bedrijf. Als leefstijlcoach leert Mproef werknemers slim en zo goed mogelijk om te gaan met de druk in hun leven en de balans te bewaren tussen werk en privé. Hierdoor stijgt de productiviteit, daalt het ziekteverzuim en groeit de medewerkerstevredenheid. Mproef inventariseert de behoeften, maakt een plan van aanpak en komt met een offerte op maat.

Meer weten over één van de workshops mindset of heb je behoefte aan coaching of een workshop op maat? Neem contact op via +31 6 5200 47 22 of info@mproef.nl