Workshop: Body Challenge Circuit

Inhoud workshop

Body Challenge Circuit is een sportieve workshop waarbij je uitgedaagd wordt om op een fysieke en actieve manier aan het werk te gaan. Er wordt een circuit uitgezet met diverse oefeningen. Dit zijn uitdagende oefeningen met eigen lichaamsgewicht, een waterzak en diverse Kettlebells en andere attributen. Tijdens de workshop wordt er volop achtergrond informatie gegeven over het belang van sporten en bewegen. Er worden mogelijkheden aangeboden om de oefeningen vervolgens ook thuis te doen om zodoende ‘in beweging te blijven’. Het body Challenge circuit is een training die elke keer anders is en door deelnemers ook diverse keren gevolgd kan worden, de uitdaging blijft.

Aantal deelnemers

De workshop wordt verzorgt door gediplomeerde trainers in kleine groepen van maximaal 15 deelnemers zodat er aandacht is voor persoonlijke begeleiding en vragen. Mproef werkt met diverse gediplomeerde trainers en kan dus met meerdere groepen aan de slag.

Locatie

Deze workshop kan zowel binnen, op de werkvloer als buiten op een locatie bij uw bedrijf in de buurt worden gegeven.

Aanmelden

Wilt u uw medewerkers kennis laten maken met het body challenge circuit? Neem dan contact op met Mproef wij maken graag een voorstel op maat voor u.

Reacties van deelnemers

“Goede uitleg en begeleiding van professional Fenny, erg leuk om zo met collega’s een uurtje te bikkelen”

“Dat is nog eens wat anders op ons veldje voor kantoor, een echte bootcamp training met waterzak en kettlebells”

< Terug naar workshops