Nordic walking

Inhoud workshop

Nordic Walking is fitnesswandelen, een total body workout. De stokken zijn de fitnessapparaten die bij elke stap weerstand genereren, tenminste bij juiste positionering. Ongemerkt trainen dus tijdens afwisselende tochten door de natuur. Lekker buiten, maximale zuurstof tanken. Even weg uit je hoofd en breng je hele lichaam in beweging. Trainen en genieten tegelijkertijd.

Aantal deelnemers

De workshop wordt verzorgt door gediplomeerde trainers in kleine groepen van maximaal 15 deelnemers zodat er aandacht is voor persoonlijke begeleiding en vragen. Mproef werkt met diverse gediplomeerde trainers en kan dus met meerdere groepen aan de slag.

Locatie

Voor deze workshop wordt in de omgeving van uw bedrijf een passende route uitgezet. Deze workshop kan ook ingezet worden tijdens de lunch. Met een PuurGezond lunchpakket en een flesje water een mooie stimulans om deel te nemen aan deze activiteit.

Aanmelden

Wilt u uw medewerkers kennis laten maken met de nordic walking workshop? Neem dan contact op met Mproef wij maken graag een voorstel op maat voor u.

Voordelen

  • Nordic Waling is 40 tot 50% meer effectief dan wandelen zonder stokken.
  • Aangezien 90% van de spiermassa actief arbeid levert, is dit een effectieve calorieverbrander.
  • Uw gewrichten worden 30% minder belast ten opzichte van normaal lopen of joggen.

< Terug naar workshops