It’s My life dé RIVM erkende interventie

Inhoud workshop

In 5 workshops van één uur in 3 maanden gaat Mproef de uitdaging aan om met name de niet sportieve medewerkers binnen uw organisatie meer te laten bewegen, gezonder te laten eten en beter te laten slapen.

Door inzicht en bewustwording te creëren en vooral de nadruk te leggen op wat er wel goed gaat wordt het voor deelnemers aantrekkelijk een volgende stap te zetten.

Het It’s My Life erkende, digitale platform verbindt uw organisatie met trainers en medewerkers. Waar ze zich ook bevinden. Deelnemers kunnen zelf wedstrijdjes en uitdagingen organiseren, elkaar uitnodigen en stimuleren. De slimme stappenteller die elke deelnemer ontvangt is een belangrijke motivator. Maar uiteindelijk zijn het de sociale interacties binnen het platform die Its My Life™ succesvol maken.

Aantal deelnemers

De workshops worden gegeven aan groepen van maximaal 15 deelnemers. Mproef kan meerdere gecertificeerde it’s my life coaches inzetten zodat we met meerder groepen aan de slag kunnen.

Locatie

De workshops worden gegeven in de werkomgeving. Diverse opdrachtgevers kiezen ervoor de workshops van één uur aansluitend aan de lunch of het einde van de werkdag te plannen.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van dit digitale platform neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden binnen uw organisatie.

Voordelen

  • ItsMyLife fitplan is dynamisch, duurzaam en laagdrempelig
  • De kosten voor deze erkende interventie vallen buiten de WKR.
  • Het is mogelijk te starten met het programma vanaf € 5.60 per deelnemer per maand.
  • Fysiek fitte en mentaal fitte medewerkers zijn energieker, gelukkiger én productiever.
  • Kapstok om diverse vitaliteit interventies aan te koppelen
  • Prettige werksfeer met meer onderlinge verbinding door aantrekkelijke challenges
  • 100% deelnemers ondervind gezondheidsvoordeel

Reactie Deelnemer

Het inzicht dat de beweegmeter mij gaf is de eerste aanzet geweest om meer te gaan bewegen. Stap voor stap heb ik dit opgebouwd waardoor ik ook begon af te vallen. Ik kreeg de smaak te pakken en van wandelen kwam hardlopen en nu (3jaar later) loop ik 3 x per week 10 km en ben ik eindelijk op mijn streefgewicht. Iets waarvan ik dacht dat ik dat nooit zou kunnen maar de kleine veranderingen hebben mij laten zien dat alles begint met een eerste stap.

Referenties

Veel ondernemers gingen u voor. Lees hier hun inspirerende ervaringen.

http://www.its-mylife.nl/

< Terug naar workshops