Balans workshop

Inhoud workshop

Een fysieke work-out met direct resultaat, door de inspanning ervaren dat je makkelijker kunt ontspannen. De workout is gericht op het vinden van innerlijke rust. Dit doen we door ons denken even stop te zetten en bewust aandacht te besteden aan ons lichaam door middel van diverse oefeningen.

Aantal deelnemers

De balans workshop is een actieve workout die geschikt is voor iedereen die beter wil leren ontspannen en meer balans zoekt in zijn bezigheden. De groepen vragen om persoonlijk begeleiding en afhankelijk van de beschikbare ruimte streven we naar groepen van maximaal 12 tot 15 personen.

Locatie

Deze workshop kan zowel binnen, op de werkvloer als buiten op een locatie bij uw bedrijf in de buurt worden gegeven.

Aanmelden

Wilt u uw medewerkers kennis laten maken met de boks clinic? Neem dan contact op met Mproef wij maken graag een voorstel op maat voor u.

Missie

Oefening baart kunst en dat geld zeker voor beter ontspannen. Daarom is het mogelijk deze workshop vaker aan te bieden. De oefeningen en de insteek van de docent zal telkens verschillen waardoor je op diverse manieren telkens opnieuw in aanraking komt met het (her) vinden van je balans

< Terug naar workshops