Active Outdoor

Inhoud workshop

De active outdoor workshop is een actieve wandeling waarbij de deelnemers onder begeleiding van een coach leren hoe ze van een wandeling een echte workout kunnen maken. De coach leert je oefeningen aan waarbij je gebruik leert maken van bijvoorbeeld trappen of bankjes die je tegen komt tijdens een ‘normale’ wandeling en die je in kunt zetten om spierkracht te trainen. Daarnaast leer je hoe je hiervoor ook je eigen lichaam in kunt zetten. Active outdoor is een sportieve wandeling waarbij je zonder materialen werkt aan een gezond lichaam en ontspannen geest.

Aantal deelnemers

De workshop wordt verzorgt door gediplomeerde trainers in kleine groepen van maximaal 15 deelnemers zodat er aandacht is voor persoonlijke begeleiding en vragen. Mproef werkt met diverse gediplomeerde trainers en kan dus met meerdere groepen aan de slag.

Locatie

Voor deze workshop wordt in de omgeving van uw bedrijf een passende route uitgezet. Deze workshop kan ook ingezet worden tijdens de lunch. Met een PuurGezond lunchpakket en een flesje water een mooie stimulans om deel te nemen aan deze activiteit.

Aanmelden

Wilt u uw medewerkers kennis laten maken met de active outdoor wandeling? Neem dan contact op met Mproef wij maken graag een voorstel op maat voor u.

Voordelen

Wandelen is één van de weinige vormen van beweging waar je geen speciale spullen voor nodig hebt. Zonder veel belemmeringen kun je starten. Je werkt aan je conditie en wanneer je de active outdoor oefeningen inzet bouw je spiermassa op. Meer spiermassa zorgt niet alleen voor een hogere verbranding maar zorgt er ook voor dat je langer zelfstandig kunt blijven doordat je je fit en sterk voelt.

Reactie Deelnemer

  • “Voortaan kunnen we onze lunch-wandeling een écht work-out maken door de oefeningen die Reza ons heeft voorgedaan”
  • “Ik had er zelfs wat spierpijn van terwijl ik veel wandel, dit is toch net even anders”

< Terug naar workshops