Plezier in bewegen

Minder zitten en meer bewegen, zowel op het werk als in je vrije tijd. Daar streeft Mproef naar samen met haar klanten. Het inspireert, geeft energie, zorgt ervoor dat je gaat stralen en brengt mensen in verbinding. Met laagdrempelige workshops en coaching geven wij werknemers (weer) plezier in bewegen.

Workshops beweging

In beweging komen is het voornaamste doel van de workshops, maar ook verbinding is belangrijk. In het bedrijfsleven is het noodzakelijk dat mensen met elkaar in contact komen en de verbinding voelen. Beweging kan dit tot stand brengen. Het geeft werknemers dus niet alleen plezier in bewegen, maar draagt ook bij aan het teamgevoel. Dit kan door het organiseren van een vitaliteitsdag, week of activiteit. Door aandacht te besteden aan beweging, voeding en mindset dragen we bij aan fitte en vitale medewerkers.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van onze workshops:

Coaching beweging

Mproef biedt ook effectieve leefstijlcoaching op locatie, die past binnen de normen en waarden van jouw bedrijf. Mproef inventariseert de behoeften op het gebied van beweging, maakt een plan van aanpak en biedt een offerte op maat.

Meer weten over één van de workshops beweging, heb je behoefte aan coaching of een workshop op maat?

Neem contact op via +31 6 5200 47 22 of info@mproef.nl!