To Increase, Veenendaal

oktober 24, 2018

Cornelis Bosch CEO To Increase

Als ICT-ers hebben we een zittend beroep en dat vraagt om aandacht. Binnen To-Increase zien we onze medewerkers als ons grootste kapitaal. Door op kantoor aandacht te besteden aan vitaliteit willen we op een positieve manier de uitdaging aangaan hier beter mee om te gaan in de toekomst. En dat is gelukt! We krijgen positieve reacties van de medewerkers en zijn trots op de 100% deelname aan de vitaliteitsgesprekken.

Diensten

Wij hebben gekozen voor een persoonlijke aanpak en alle medewerkers zijn in de gelegenheid gesteld om een vitaliteitsgesprek aan te gaan met een vitaalcoach. Hiermee hebben we draagvlak en veiligheid gecreëerd. Direct was duidelijk dat we vitaliteit willen faciliteren en onze medewerkers willen ondersteunen. Dit doen we door fruit op de werkvloer, paraplu’s bij de deur voor de lunchwandeling en de “Vitality Bootcamp”tijdens de kwartaalsessies. Daarnaast coacht Mproef met medewerkers op onze locatie wanneer zij stress ervaren. Op die manier voelen zij hun energie weer stromen. Door regelmatig aandacht te besteden aan vitaliteit bereiken we ons doel “Your Vitality Our Goal”

Voordelen

  • Persoonlijk en betrokken
  • Fun
  • Vitaalcoach op locatie

Referentie

To-Increase empowers innovation. We open doors for you and make your working life easier by developing industry, integration, and productivity solutions that run on Microsoft Dynamics AX and NAV, and by creating new collaborative models for the digital Enterprise.