Spijshuis Uylenspieghel

november 8, 2018

Nicole van der Pluijm DGA Spijshuis Uylenspieghel

Ik werk met jonge mensen in een klein team, wanneer er iemand uitvalt verhoogt dit direct de werkdruk bij de anderen.  Ik merkte dat een aantal moeite had met het onregelmatige bestaan en de balans tussen werk en gezin. Hierdoor voelde die jonge meiden zich regelmatig niet fit  en waren vaak niet helemaal lekker. Ik heb voorgesteld of zij open stonden om gecoached te worden gericht op een gezonder leefstijl, en dat wilden ze wel. Als werkgever heb ik zorg om mijn mensen en wil ze daarbij graag ondersteunen. Samen staan we sterk!

Diensten

Na een persoonlijk intake gesprek is “persoonlijk leefstijlcoaching” gestart en zijn beide dames 3 maanden begeleid. Er is gewerkt aan de keuzes die je helpen om een juiste balans te bewaren tussen alle taken die een jonge moeder wil en moet vervullen.
Waar haal jij je energie vandaan en hoe zorg je ervoor dat daar tijd en aandacht aan wordt besteed.
Daarnaast zijn beide dames puurder en gezonder gaan eten en flink afgevallen. Een hele uitdaging wanneer je onregelmatig werkt in de horeca. De verleiding is groot maar gelukkig hebben beide dames ervaren dat regelmaat en aandacht ervoor zorgen dat de pondjes ervan af vlogen waardoor zij zich fitter en vitaler voelen. Rust is een hele belangrijke wanneer je zoveel taken vervult en ook daar hebben we aandacht aan besteed.

Voordelen

  • Persoonlijk
  • Coaching op maat én op locatie
  • Snel, flexibel en direct resultaat
  • Lage investering

Referentie

Spijshuis Uylenspieghel sinds 1975 gevestigd in Nijmegen en behoort daarmee tot het gezelligste, ongedwongen en oudste restaurant van Nijmegen.

Wij bieden dagelijks vlees, vis- en vegetarische-, en seizoensgebonden gerechten. Vanzelfsprekend is er ruimte voor persoonlijke wensen.

Kom gezellig eten bij Uylenspieghel!