GAC Business Solutions, Oirschot

oktober 24, 2018

Antoinette Vertommen HR manager GAC

Wij willen aandacht besteden aan vitaliteit en zijn op zoek gegaan naar een interventie die past binnen de ankerwaarden van onze bedrijfsvoering – ondernemend – enthousiast – delen en respect.Dit hebben we gevonden in het programma en de begeleiding van Mproef. Ook de input van medewerkers wordt gewaardeerd en meegenomen waardoor zij meer betrokken raken bij het thema vitaliteit.

Diensten

Alle medewerkers krijgen een persoonlijk vitaliteitsgesprek met een leefstijlcoach. Hierdoor krijgen ze inzicht in hun energieniveau en wat zij daar eventueel aan zouden willen bijstellen. In 2013 zijn we gestart met het digitale portaal Itsmylife waarbij we met de diverse divisies challenges zijn aangegaan om dagelijks meer te bewegen. Vooral het inzicht in hoeveel wij zitten was en eyeopener voor veel medewerkers.
Met Mproef stellen we jaarlijks een planning op waar we medewerkers diverse workshops aanbieden rondom de vitaliteit thema’s voeding, beweging en mindset. Door regelmatig aandacht te besteden merken we dat aandacht voor gezonde leefstijl opgepikt wordt en gewaardeerd wordt dat daar op de werkvloer aandacht aan besteed wordt.

GAC-Global-Solutions-introduceert-Vitaliteitsprogramma

Voordelen

  • Enthousiast
  • Flexibel
  • Korte lijnen en één aanspreekpunt