Referenties

Op deze pagina zijn een aantal van de ondernemers te vinden waarmee Mproef de afgelopen jaren heeft samengewerkt. Zij willen hun ervaringen graag met je delen.
Indien je contact op wilt nemen met één van de referenties dan verstrekken wij graag de juiste contactgegevens. Stuur hiervoor even een bericht naar Mproef dan helpen wij je graag verder.

Referenties van Mproef

Unieke leefstijl interventie postief ontvangen

“Plezier, gaan doen én het thuisfront betrekken” dat zijn de ingrediënten waarmee ARN energie en grondstoffen in Nijmegen mij op pad stuurt. Een leefstijlcursus gericht op gezonde voeding voor medewerkers én hun partner is in mijn ogen uniek. Deze pilot toont de kracht van deze aanpak onomstotelijk aan. Alle deelnemers zijn actief aan de slag […]

Meer

Spijshuis Uylenspieghel

Ik werk met jonge mensen in een klein team, wanneer er iemand uitvalt verhoogt dit direct de werkdruk bij de anderen. Ik merkte dat een aantal moeite had met het onregelmatige bestaan en de balans tussen werk en gezin. Hierdoor voelde die jonge meiden zich regelmatig niet fit en waren vaak niet helemaal lekker. Ik heb voorgesteld of zij open stonden om gecoached te worden gericht op een gezonder leefstijl, en dat wilden ze wel. Als werkgever heb ik zorg om mijn mensen en wil ze daarbij graag ondersteunen. Samen staan we sterk!

Meer

Reverti Arbo & Re-integratie

Voor een opdrachtgever in de transportsector heb ik Mproef benaderd. Veelvuldig kortdurend ziekteverzuim was hiervoor de aanleiding. Na diverse gesprekken kwam hier geen verandering in en heb ik in overleg met de opdrachtgever voorgesteld een vitaalcoach in te schakelen. De opdrachtgever vond dit het proberen waard en met de medewerker is een kennismakingsgesprek gepland. Nadat er draagvlak bleek te zijn bij de werknemer zijn we gestart met een individueel coachtraject gericht op het verbeteren van de leefstijl.

Meer

GAC Business Solutions, Oirschot

Wij willen aandacht besteden aan vitaliteit en zijn op zoek gegaan naar een interventie die past binnen de ankerwaarden van onze bedrijfsvoering – ondernemend – enthousiast – delen en respect.Dit hebben we gevonden in het programma en de begeleiding van Mproef. Ook de input van medewerkers wordt gewaardeerd en meegenomen waardoor zij meer betrokken raken bij het thema vitaliteit.

Meer

To Increase, Veenendaal

Als ICT-ers hebben we een zittend beroep en dat vraagt om aandacht. Binnen To-Increase zien we onze medewerkers als ons grootste kapitaal. Door op kantoor aandacht te besteden aan vitaliteit willen we op een positieve manier de uitdaging aangaan hier beter mee om te gaan in de toekomst. En dat is gelukt! We krijgen positieve reacties van de medewerkers en zijn trots op de 100% deelname aan de vitaliteitsgesprekken.

Meer