Stap voor stap naar een vitaal bedrijf

“Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

Grote veranderingen zijn lastig voor veel mensen. In één keer je voeding, beweegpatroon en mentale gezondheid aanpakken: dat valt niet mee. Veel beter werkt het om hier stap voor stap mee aan de slag te gaan. Geen diëten, geen sportscholen, niet moeten… maar genieten van puur en gezond eten, lekker bewegen, buiten zijn en doen wat jou ontspanning geeft. Dát is de sleutel tot een blijvend gezonde leefstijl!

Direct gezondheidswinst

Ik heb dit zelf ervaren en deze gedachtegang vormt de basis voor alle activiteiten van Mproef. Als gecertificeerd vitaalcoach wil ik je laten voelen en ervaren dat iedereen dit kan. Ik help werknemers van bedrijven bij duurzame gedragsverandering. Door kleine veranderingen in je leefstijl ervaar je minder stress en boek je direct gezondheidswinst.

Vitaal ondernemen

Bedrijven met vitale werknemers presteren beter, dat is een feit. Kleine tot middelgrote bedrijven kunnen bij Mproef terecht voor coaching en workshops op het gebied van Voeding, Beweging en Mindset. Mproef werkt samen met diverse coaches en kan een breed pakket aan diensten aanbieden. Eén aanspreekpunt, beleid in plaats van af en toe een actie, persoonlijk contact en drive maken Mproef uniek in haar soort.

Maatwerk

Alle programma’s worden op maat aangeboden en sluiten aan bij de waarden van de onderneming hierdoor creëer je draagvlak voor vitaliteit binnen de organisatie. Medewerkers ervaren het als prettig dat hun werkgever investeert in haar mensen. Diverse organisaties hebben dit al ervaren. Wat kan vitaal ondernemen jou opleveren? Neem contact op voor een vrijblijvende intake!

Met vitale groet,

Melanie van Driel