Vitaal koken open inschrijving

juli 25, 2022

De data zijn geprikt en je kan meedoen! In september starten wij bij Het Kookcollege Wijchen opnieuw met de cursus Vitaal Koken. Deze cursus hebben we al diverse keren gegeven aan groepen. Nu kregen we regelmatig de vraag of we de cursus ook aanbieden met open inschrijving en dat gaan we nu dus doen.

De cursus is een stappenplan om gezonder en bewuster met je voeding om te gaan. De cusrsus bestaat uit 4 avonden waarop je zelf de keuken ingaat en leert hoe je een maaltijd bereid die je lichaam voedt, die lekker smaakt en waarbij je gebruik maakt van (h)eerlijke smaakmakers.

Koken zonder pakjes en zakjes zijn we verleert. We kiezen voor sterk bewerkt eten en dat doet ons lichaam geen goed. Dus wil jij meer leren over waar je op moet letten bij het samenstellen van een gezonde maaltijd? Je keuken skills verbeteren? En samen deze uitdaging aangaan?

Schrijf je dan in of informeer naar de mogelijkheden voor groepen om samen deze leefstijl cursus te volgen in de professionele keuken  van Het Kookcollege Wijchen

Informatie: https://www.hetkookcollegewijchen.nl/vitaalkoken

Opgeven: https://bit.ly/3RsWn4B