Kookcurus met benefits

december 6, 2019

Gezonde voeding is één, het klaarmaken is twee.

Vitaal koken combineert deze disciplines en de reacties zijn super! De opzet van leren en doen is voortgekomen uit de reacties die ik vaak krijg dat gezond koken ingewikkeld is of veel tijd kost. Hoe maak je iets lekker zonder pakjes en zakjes?

Door meer te leren over wat je eet ontstaat vanzelf de motivatie om hiermee aan de slag te gaan, veel mensen schrikken van de grote hoeveelheid suiker en zout in de bewerkte producten die we kopen. Deelnemers brengen wat verteld wordt in de praktijk en doordat ze geproefd hebben dat het lekker smaakt gaan ze er thuis mee door.

Samen met Marcel Weber van het Kookcollege heb ik nu een aantal keren een groep begeleidt die door hun werkgever werden gemotiveerd aan de slag te gaan met gezonde voeding. Hij de praktijk en ik de uitleg over PuurGezonde voeding.

Door stap voor stap kleine veranderingen aan te brengen in je eet en kookgewoonte ga je steeds gezonder leven. Mooi om te zien dat de bereidheid veranderingen aan te gaan bij een ieder alleen maar toeneemt.

Wil je meer weten over deze cursus bel of mail dan gerust
Met Vitale groet,

Melanie van Driel
Uw vitaalcoach op locatie