Goed doel Goed gevoel!

november 7, 2018

Begin deze maand heeft Mproef meegewerkt een sponsor dag voor de stamceldonorbank. 150 bakjes fruit hebben we uitgedeeld aan de deelnemers en tijdens de veiling bracht de kookdemonstratie die we aangeboden hebben een prachtig mooi bedrag op. Wat een goed gevoel geeft het een bijdrage te mogen leveren. Aan het eind van deze zonovergoten dag mocht “Matches” een flinke cheque in ontvangst nemen t.b.v. stamceldonor onderzoek. “Doing GOOD feeling well” was de vibe die je de hele dag voelde bij de organisatie, sponsors en deelnemers.

Passie

Deze dag werd met passie georganiseerd en iedereen voelde zich in het zonnetje gezet. Samenwerken voor een goed doel schept verbinding. Een soort verbinding die er anders niet was en niet zomaar ontstaat. Wist je dat verbinding zorgt voor energie en dat dit mensen blijer en zelfs gezonder maakt. In het engelse spreekwoord is dit al verankerd “Doing GOOD feeling WELL”. Wij hopen dat er met dit mooie bedrag meer mensen zich WELL voelen en wij zijn trots dat we daar een bijdrage aan hebben mogen leveren.

Verbinding

Wanneer je verbinding weet te creëren levert je dit dus gezondheidswinst op. Dit is vaak lastig uit te leggen terwijl dit voorbeeld op een heel positieve en prettige manier laat zien dat het zo wel ervaren wordt. Door op verbinding in te steken wanneer je vitaliteit wilt introduceren op de werkvloer zal je dus ook merken dat medewerkers dit enorm waarderen en hiervoor willen gaan. Er worden verbindingen gelegd die er eerder niet waren, heel bijzonder zoals dat als vanzelf gaat. Deze positieve vibe kun je dus ook op gang brengen door samen met elkaar uitdagingen aan te gaan die passen binnen vitaal ondernemen.

Mathieu Fluit bedankt voor de organisatie en keep up the GOOD work.