GAC Business Solutions is Het Vitaalste Bedrijf van Noord-Brabant

november 8, 2018

Goed nieuws: GAC Business Solutions is verkozen tot Het Vitaalste Bedrijf van Noord-Brabant! Pieter van den Hoogenband kwam op kantoor langs om het goede nieuws te brengen. Als vitaalcoach werk ik nu 6 jaar samen met GAC en maken we vanuit enthousiasme en verbinding een jaar programma waar we medewerkers inspireren en motiveren aandacht te besteden aan vitaliteit. Trots deel ik dus in de feestvreugde van deze prachtige prijs.

Ruim 300 ondernemers uit heel Nederland hebben zich aangemeld voor de verkiezing van ‘Het Vitaalste Bedrijf van Nederland’. GAC Business Solutions is uiteindelijk gekozen als winnaar van Noord-Brabant omdat we volgens de jury het meest investeren in het vitaal houden van onze medewerkers. Zo hebben we bijvoorbeeld deskbikes en ergonomische krukken. Maandelijks ben ik als vitaalcoach op kantoor aanwezig, zodat medewerkers vragen kunnen stellen over gezondheid en vitaliteit, maar ook om hen te inspireren met tips voor een gezonde werkplek. Ook wordt, ter ontspanning, deskyoga aangeboden. Per 1 januari 2018 zijn we gestart met een vitale lunch: door samen (gezond) te lunchen ontstaat meer verbinding tussen verschillende afdelingen, wat weer bijdraagt aan een positieve en dus gezonde werkomgeving.

Stem jij op ons? We zijn heel trots op deze titel, maar willen natuurlijk ook graag ‘Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2018’ worden! Daarom gaan we de komende tijd de strijd aan met de andere provinciale winnaars. Vanaf 1 t/m 15 november kan heel Nederland stemmen op zijn of haar favoriete bedrijf.

Maandag 19 november maakt Pieter van den Hoogenband, samen met zijn mede-juryleden en presentator Arie Boomsma, in het DeLaMar Theater bekend welke provinciale winnaar zich ‘Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2018’ mag noemen.

Kunnen wij straks op uw stem rekenen? Houd onze website in de gaten.