Afvallen zonder dieet

oktober 24, 2018

Geloof jij ook niet (meer) in dieëten?

Voeding beïnvloedt direct je gezondheid. Gezond eten klinkt heel simpel maar veel mensen zijn de weg kwijt in de overvloed aan eten en drinken. We hebben vaak niet in de gaten wat we eten. Enig idee wat er in en “Breaker” zit? Of waaruit je “Vitaminewater” nu eigenlijk bestaat? We eten nog maar weinig producten die puur en onbewerkt zijn en daar zit nu juist de kracht van onze voeding. Wat neem jij bijvoorbeeld mee naar je werk voor de lunch? wanneer je een hele dag van huis gaat en je wilt optimaal presteren geeft puur en onbewerkte voeding je de energie en voedingsstoffen om je lichaam goed te ondersteunen.

PresterenWanneer je puur en onbewerkte voeding komt energie geleidelijk vrij in je lichaam en kun jij optimaal presteren. Je ervaart minder energiedipjes en ook de onbedwingbare (zoete) trek neemt hierdoor af. Het effect van meer groenten en fruit op welvaartsziekten zoals diabetes typeII en hart- en vaatziekten is écht enorm maar helaas zorgen de uitkomsten van diverse onderzoeken er niet voor dat we meer fruit en groenten gaan eten.

Gezonde werkomgeving

Wanneer mensen in een omgeving verkeren waar gezonde keuzes voorhanden zijn zien we dat ze vaker voor gezond kiezen. Het gemak van bijvoorbeeld fruit op de werkvloer zorgt ervoor dat er meer fruit wordt gegeten dan wanneer men het van thuis mee moet nemen. Aangezien we veel tijd op ons werk doorbrengen is het dus van belang dat er een gezonde werkomgeving gecreëerd wordt. Gezondere keuzes in de werkomgeving dragen eraan bij dat werknemers minder vaak ziek zijn en productiever zijn. Daarnaast waarderen werknemers het enorm wanneer een werkgever investeert in  haar mensen en de keuze voor gezond wat makkelijk maakt.

Mproef geeft advies aan ondernemers om succesvol vitaliteitsbeleid te introduceren, organiseert een vitaliteits-dag of activiteit zodat medewerkers gestimuleerd worden gezondere keuzes te maken.

Met vitale groet,

Melanie van Dtiel

 

Wil jij inzicht in wat je eet en bewuste keuzes leren maken neem dan contact op en plan een gratis intakegesprek.

PuurGezond is een platform van Diëtisten en gewichtsconsulenten die niet gelover in calorieën tellen maar in de kracht van Puur en onbewerkte voeding. Er zijn géén verboden producten en genieten van wat je eet staat voorop.

Wil jij kennismaken met deze persoonlijke aanpak maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.