Blog

oktober 24, 2018

Opnieuw beginnen

5 jaar geleden ben ik gestart met Mproef voeding en vitaliteit. In 2011 kwam er een keuze moment in mijn werkzame leven waarin ik bewust een nieuwe weg ben ingeslagen. Na jarenlang met heel veel plezier te hebben gewerkt bij dezelfde werkgever was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Wat die uitdaging dan moest worden was nog niet direct duidelijk voor mij. Mijn omgeving vroeg aan mij “Wat wil jij nu graag?” een lastige vraag waar ik nu beter antwoord op weet dan toen.

Ontwikkeling

Als mens, ondernemer en coach heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Mproef is uitgegroeid tot een gezond bedrijf en zelf voel ik mij completer en veerkrachtiger dan een aantal jaar geleden. Ik ben trots op de stappen die ik heb gezet en heb de uitdagingen die ik overwonnen heb.

Nieuwe koers

5 jaar later is daar weer een keuze moment, wat minder rigoureus en zichtbaar maar wel degelijk een nieuwe koers. Mproef gaat zich nog meer richten op “Vitaal ondernemen” een logische keuze doordat ik de laatste jaren al steeds vaker ondernemers ondersteun in vitaliteit op de werkvloer. Daar hoort ook een nieuwe look en website bij en deze presenteer ik jullie met trots. In samenwerking met TheDistrikt en Prode heb ik de website ontwikkeld en ik ben natuurlijk erg benieuwd naar jullie reacties

Met vitale groet,

Melanie van Driel